Patrick Stewart

Rodné jméno
Patrick Hewes Stewart
Místo narození
Mirfield, Yorkshire, England, UK
Datum narození
13. července 1940 (Rak)
78 let (79. narozeniny slaví za 146 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2017
2016
2015
2014
2009
2007
  •  Earth
  • vypravěč - anglická verze
  • plakát
2006
  •  Bambi 2
  • velký princ / Stag - hlas
  • plakát
2005
2004
  •  Steamboy
  • Lloyd Steam - anglická verze
  • plakát
2003
2002
2001
2000
  •  X-Men
  • profesor Charles Xavier
  • plakát
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1986
1985
1984
  •  Duna
  • Gurney Halleck
  • plakát
1981
1975
  •  Hedda
  • Ejlert Løvborg
  • plakát