Patrick Stewart

Rodné jméno
Patrick Hewes Stewart
Místo narození
Mirfield, Yorkshire, England, UK
Datum narození
13. července 1940 (Rak)
78 let (79. narozeniny slaví za 9 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2017
2016
2015
2014
2009
2007
  •  Earth
  • vypravěč - anglická verze
  • plakát
2006
  •  Bambi 2
  • velký princ / Stag - hlas
  • plakát
2005
2004
  •  Steamboy
  • Lloyd Steam - anglická verze
  • plakát
2003
2002
2001
2000
  •  X-Men
  • profesor Charles Xavier
  • plakát
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1986
1985
1984
  •  Duna
  • Gurney Halleck
  • plakát
1981
1975
  •  Hedda
  • Ejlert Løvborg
  • plakát