Mickey Rourke

Rodné jméno
Philip Andre Rourke Jr.
Místo narození
Schenectady, New York, USA
Datum narození
16. září 1950 (Panna)
69 let (70. narozeniny slaví za 104 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
  •  Swap
  • profesor Clarence Peterson
  • plakát
2015
2013
2011
2010
  •  13
  • Jefferson
  • plakát
2008
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1997
1996
1992
1991
1990
1989
1987
1986
1985
1984
1983
1982
  •  Bistro
  • Robert 'Boogie' Sheftell
  • plakát
1980
1979
  •  1941
  • četař Reese
  • plakát
Scénář
1996