Laurence Olivier

Rodné jméno
Laurence Kerr Olivier
Místo narození
Dorking, hrabství Surrey, Anglie, Velká Británie
Životní data
* 22. května 1907 (Blíženci)
† 11. července 1989 (82 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2004
1988
1985
1984
1983
1981
1980
1979
  •  Drakula
  • profesor Abraham Van Helsing
  • plakát
1978
1976
  •  Maratónec
  • Dr. Christian-Bílý anděl Szell - Christopher Hess
  • plakát
1972
1969
1968
1966
1965
1960
1957
1955
1952
1948
  •  Hamlet
  • Hamlet - kralevic Dánský
  • plakát
1944
1941
1940
1939
1937
Režie
1955
1948
1944
Scénář
1955
1948
1944