Jon Voight

Rodné jméno
Jonathan Voight
Místo narození
Yonkers, New York, USA
Datum narození
29. prosince 1938 (Kozoroh)
80 let (81. narozeniny slaví za 159 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
  •  Hal
  • sám sebe
  • plakát
2013
2010
2007
2005
2004
2003
  •  Díry
  • Marion 'Mr. Sir' Sevillo
  • plakát
2001
  •  Ali
  • Howard Cosell
  • plakát
1999
1998
1997
  •  Atentát
  • generál Adam Woodward / plukovník Grant Casey
  • plakát
1996
1992
1985
1983
1979
1978
1976
1974
1972
1970
1969
1967