John Wayne

Rodné jméno
Marion Robert Morrison
Místo narození
Winterset, Iowa, USA
Životní data
* 26. května 1907 (Blíženci)
† 11. června 1979 (72 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
1999
1992
1979
1976
1975
1973
1972
1971
1970
1969
1968
1967
1966
1965
1964
1963
1962
1961
1960
  •  Alamo
  • plukovník Davy Crockett
  • plakát
1959
1957
1956
1955
1954
1953
1952
1951
1950
1949
1948
1945
1944
1943
1942
  •  Pittsburgh
  • Charles 'Pittsburgh' Markham / Charles Ellis
  • plakát
1940
1939
1934
1932
Režie
1971
1961
1960