Jean-Luc Godard

Rodné jméno
Místo narození
Paříž, Francie
Datum narození
3. prosince 1930 (Střelec)
89 let (90. narozeniny slaví za 70 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2016
2014
2009
2007
2006
2005
2004
1995
1987
1976
1975
1971
1970
1969
1966
1964
1963
1961
1958
Režie
2010
1987
1975
Scénář
2010
1987
1975
1969
1966
1965
  •  Alphaville
  • Paul Éluard - báseň Capitale de la douleur
  • plakát
1964
1963
  •  Pohrdání
  • Alberto Moravia - román Il Disprezzo
  • plakát
1962
1960
1955
Kamera
1972