Helen Mirren

Rodné jméno
Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff
Místo narození
Chiswick, Londýn, Anglie, Velká Británie
Datum narození
26. července 1945 (Lev)
73 let (74. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2017
2015
2014
2013
2012
2011
2010
  •  Dluh
  • Rachel Singerová
  • plakát
2009
2008
2007
2006
  •  Královna
  • její veličenstvo královna Elizabeth II.
  • plakát
2004
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1992
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1981
1979
1976
1973
1972
Režie