Helen Mirren

Rodné jméno
Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff
Místo narození
Chiswick, Londýn, Anglie, Velká Británie
Datum narození
26. července 1945 (Lev)
73 let (74. narozeniny slaví za 10 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2017
2015
2014
2013
2012
2011
2010
  •  Dluh
  • Rachel Singerová
  • plakát
2009
2008
2007
2006
  •  Královna
  • její veličenstvo královna Elizabeth II.
  • plakát
2004
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1992
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1981
1979
1976
1973
1972
Režie