Frank Welker

Rodné jméno
Franklin Wendell Welker
Místo narození
Denver, Colorado, USA
Datum narození
16. února 1945 (Vodnář)
73 let (74. narozeniny slaví za 91 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2017
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2002
2001
2000
1999
1997
  •  Spawn
  • ďábel Malebolgia - hlas
  • plakát
1996
1995
  •  Jumanji
  • speciální hlasové efekty
  • plakát
1994
1993
1992
1991
1990
1987
1986
1985
1984
  •  Gremlins
  • Stripe a jiní Mogwai a Gremlini - hlasy
  • plakát