Frank Welker

Rodné jméno
Franklin Wendell Welker
Místo narození
Denver, Colorado, USA
Datum narození
16. února 1945 (Vodnář)
73 let (74. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2017
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2002
2001
2000
1999
1997
  •  Spawn
  • ďábel Malebolgia - hlas
  • plakát
1996
1995
  •  Jumanji
  • speciální hlasové efekty
  • plakát
1994
1993
1992
1991
1990
1987
1986
1985
1984
  •  Gremlins
  • Stripe a jiní Mogwai a Gremlini - hlasy
  • plakát