Frank Oz

Rodné jméno
Richard Frank Oznowitz
Místo narození
Hereford, Anglie, Velká Británie
Datum narození
25. května 1944 (Blíženci)
74 let (75. narozeniny slaví za 188 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2015
2013
1999
  •  Muppeti z vesmíru
  • slečna Piggy / medvěd Fozzie / zvíře / orel Sam / švédský šéf – hlasy
  • plakát
1998
1986
1979
  •  Muppet Movie, The
  • slečna Piggy / mědvěd Fozzie / zvíře / orel Sam / pomocník Hoppera / Marvin Suggs / švédský šéf / mu
  • plakát
Režie
2001
1991