Don Cheadle

Rodné jméno
Donald Frank Cheadle
Místo narození
Kansas City, Missouri, USA
Datum narození
29. listopadu 1964 (Střelec)
54 let (55. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2016
2015
2013
  •  Iron Man 3
  • James Rupert 'Rhodey' Rhodes / Iron Patriot
  • plakát
2012
2011
2010
  •  Iron Man 2
  • James Rupert 'Rhodey' Rhodes / War Machine
  • plakát
2008
2007
2004
  •  Crash
  • Det. Graham Waters
  • plakát
2003
2002
2001
1998
1997
1995
1993
1988
1987