Don Cheadle

Rodné jméno
Donald Frank Cheadle
Místo narození
Kansas City, Missouri, USA
Datum narození
29. listopadu 1964 (Střelec)
54 let (55. narozeniny slaví za 75 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2016
2015
2013
  •  Iron Man 3
  • James Rupert 'Rhodey' Rhodes / Iron Patriot
  • plakát
2012
2011
2010
  •  Iron Man 2
  • James Rupert 'Rhodey' Rhodes / War Machine
  • plakát
2008
2007
2004
  •  Crash
  • Det. Graham Waters
  • plakát
2003
2002
2001
1998
1997
1995
1993
1988
1987