Bruce Willis

Rodné jméno
Walter Bruce Willis
Místo narození
Idar-Oberstein, Německo
Datum narození
19. března 1955 (Ryby)
64 let (65. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2017
2016
2015
  •  Vice
  • Julian Michaels
  • plakát
2013
2012
2011
2010
  •  Red
  • Frank Moses
  • plakát
2009
2008
2006
  •  Za plotem
  • mýval RJ - hlas v originálním znění
  • plakát
2005
2004
2003
2002
2001
2000
  •  Kid
  • Russel Duritz
  • plakát
1999
1998
1997
1995
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1982
1980