Alfred Hitchcock

Rodné jméno
Alfred Joseph Hitchcock
Místo narození
Leytonstone, Londýn, Velká Británie
Životní data
* 13. srpna 1899 (Lev)
† 29. dubna 1980 (80 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2015
2011
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1995
1990
1988
1984
  •  Ingrid
  • sebe - v archivních záběrech
  • plakát
1976
1972
1969
  •  Topaz
  • muž na kolečkovém křesle na letišti
  • plakát
1967
1966
1964
  •  Marnie
  • muž opouštějící hotelový pokoj
  • plakát
1963
  •  Ptáci
  • muž se psem procházející kolem obchodu se zvířaty
  • plakát
1960
  •  Psycho
  • muž před kanceláří
  • plakát
1959
1958
  •  Vertigo
  • muž procházející kolem Elsterovy kanceláře
  • plakát
1956
1955
1954
1953
1951
1950
1949
1948
  •  Provaz
  • muž kráčející po ulici po úvodních titulkách
  • plakát
1947
1946
1945
1943
1941
1940
1938
1935
1929
1928
Režie
1972
1969
1964
1963
1960
1958
1948
1942
1939
1926
1922
Scénář
1927
1925
1924
1923