Adolf Hitler

Rodné jméno
Adolf Hitler
Místo narození
Braunau am Inn, Rakousko
Životní data
* 20. dubna 1889 (Beran)
† 30. dubna 1945 (56 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2017
  •  Django
  • sám sebe - archivní záběry
  • plakát
2015
2014
2010
2009
2008
2007
2004
2003
  •  Slon
  • sám sebe - archivní záběry
  • plakát
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1992
1991
  •  Doors
  • sám sebe - archivní záběry
  • plakát
1988
1987
1985
1983
1976
1971
1963
1955
1950
1947
1945
1944
1940
1938
1935
1934