Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smailících.
@ vyhledává filmy pro pěkné odkazy.
Ďakujem za pridanie Savage dog.
Mám ešte jednu prosbu: pridáte aj film Trhlina?
Rada by som ho pridala do kategórie: "Film, na kterém se podílela některá z našich sousedních zemí" - ak teda predpokladám správne, že je to myslené susedné k ČR, teda môžem tam pridať slovenský film...?
Trhlina
PS: môže byť Venom film, kde je nadprirodzená bytosť? Či Venom s "kamošmi" boli "len" "mimozemské entity"..? :) Alebo tá symbióza s človekom môže byť chápaná ako nadprirodzená..?
Ivy88 napsal(a):
Ďakujem za pridanie Savage dog.
Mám ešte jednu prosbu: pridáte aj film Trhlina?
Rada by som ho pridala do kategórie: "Film, na kterém se podílela některá z našich sousedních zemí" - ak teda predpokladám správne, že je to myslené susedné k ČR, teda môžem tam pridať slovenský film...?
Trhlina
PS: môže byť Venom film, kde je nadprirodzená bytosť? Či Venom s "kamošmi" boli "len" "mimozemské entity"..? :) Alebo tá symbióza s človekom môže byť chápaná ako nadprirodzená..?
Trhlinu jsem přidala, ale pokud žiješ na Slovensku, film ze sousední země by měl být spíš český ;) Nebo samozřejmě polský, maďarský, rakouský a ukrajinský. Tam možná najdeš něco koukatelnějšího než u nás :D
Nejaký tip na road movie? :) Povodne som pozrela Thelma & Louse ale nakoniec som ho zaradila pod film v automobilovou honičkou, tak hľadám náhradu (alebo prípadne iný dobrý film s auto naháňačkou :)).
Rozmyslam, ci sa mi za road trip bude rata Logan alebo Mad Max - resp. aspon v tom druhom je asi honicka, co? Lebo to tazko bez toho aby clovek ten film videl :D
Janca.W napsal(a):
Trhlinu jsem přidala, ale pokud žiješ na Slovensku, film ze sousední země by měl být spíš český ;) Nebo samozřejmě polský, maďarský, rakouský a ukrajinský. Tam možná najdeš něco koukatelnějšího než u nás :D
btw ja som "FILM, NA KTERÉM SE PODÍLELA NĚKTERÁ Z NAŠICH SOUSEDNÍCH ZEMÍ" tiez pochopila ako film zo susednej krajiny vzhladom k cesku
E Š napsal(a):
btw ja som "FILM, NA KTERÉM SE PODÍLELA NĚKTERÁ Z NAŠICH SOUSEDNÍCH ZEMÍ" tiez pochopila ako film zo susednej krajiny vzhladom k cesku
Tak ono je to v podstatě jedno, ta výzva je pro vaši zábavu a jak jí pojmete je vaše věc. Primárně je dělaná proto, aby rozšířila filmové obzory, takže v případě Slováků mi přijde logičtější, aby se podívali k sousedům. Ale pokud to chcete brát z pohledu ČR, dejte si tam klidně slovenský. Odpovědi po vás nikdo kontrolovat nebude ;)
Zrovna jsem kvůli výzvě viděl Guru lásky a proklínám člověka, co tu kategorii vymyslel.
Mohu si do filmové výzvy dát film, který jsem sice už dááávno viděl, ale včera jsem si ho pustil znovu?
Fruiko napsal(a):
Zrovna jsem kvůli výzvě viděl Guru lásky a proklínám člověka, co tu kategorii vymyslel.
Tak teď doufám, že nás s tipem na tuhle kategorii bylo víc, jinak mám asi problém :D
Atticus napsal(a):
Mohu si do filmové výzvy dát film, který jsem sice už dááávno viděl, ale včera jsem si ho pustil znovu?
Správně ne. :-D Leda bys zapomněl, že jsi ho předtím viděl a vzpomněl si až na konci.
Janca.W napsal(a):
Tak ono je to v podstatě jedno, ta výzva je pro vaši zábavu a jak jí pojmete je vaše věc. Primárně je dělaná proto, aby rozšířila filmové obzory, takže v případě Slováků mi přijde logičtější, aby se podívali k sousedům. Ale pokud to chcete brát z pohledu ČR, dejte si tam klidně slovenský. Odpovědi po vás nikdo kontrolovat nebude ;)
Tak ako - ja si neplánujem dať do tej kategórie slovenský, ale nemecký :D Akože Nemecko je susedné Česku.
Verze 3.3.0 All Rights Reserved
Podmínky užití | Reklama
RSS | Kontakt | FAQ
0.017 sec. (PHP: 52% SQL: 48%)