• Home
  • Přihlásit či registrovat
home
  • FILMY
  • ČLÁNKY A RECENZE
  • FÓRUM
  • TELEVIZNÍ TIPY
  • TIMELINE
  • HLÁŠKY
  • CHYBY VE FILMECH
  • SOUNDTRACKY
  • COMING SOON
  • SERIALZONE.CZ
Filmová výzva - Filmová výzva 2019
na výpis kategorií
na výpis témat
poslední stránka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smailících.

@ vyhledává filmy pro pěkné odkazy.

Ivy88
uživatel
30.1.2019 / 13:35:59 (před 3 týdny)

Ďakujem za pridanie Savage dog.
Mám ešte jednu prosbu: pridáte aj film Trhlina?
Rada by som ho pridala do kategórie: "Film, na kterém se podílela některá z našich sousedních zemí" - ak teda predpokladám správne, že je to myslené susedné k ČR, teda môžem tam pridať slovenský film...?
Trhlina

PS: môže byť Venom film, kde je nadprirodzená bytosť? Či Venom s "kamošmi" boli "len" "mimozemské entity"..? :) Alebo tá symbióza s človekom môže byť chápaná ako nadprirodzená..?

trvalý odkaz
poslat zprávu
Janca.W
redaktor
30.1.2019 / 15:09:46 (před 3 týdny)

Ivy88 napsal(a):

Ďakujem za pridanie Savage dog.
Mám ešte jednu prosbu: pridáte aj film Trhlina?
Rada by som ho pridala do kategórie: "Film, na kterém se podílela některá z našich sousedních zemí" - ak teda predpokladám správne, že je to myslené susedné k ČR, teda môžem tam pridať slovenský film...?
Trhlina

PS: môže byť Venom film, kde je nadprirodzená bytosť? Či Venom s "kamošmi" boli "len" "mimozemské entity"..? :) Alebo tá symbióza s človekom môže byť chápaná ako nadprirodzená..?

Trhlinu jsem přidala, ale pokud žiješ na Slovensku, film ze sousední země by měl být spíš český ;) Nebo samozřejmě polský, maďarský, rakouský a ukrajinský. Tam možná najdeš něco koukatelnějšího než u nás :D

trvalý odkaz
poslat zprávu
E Š
uživatel
3.2.2019 / 14:07:25 (před 2 týdny)

Nejaký tip na road movie? :) Povodne som pozrela Thelma & Louse ale nakoniec som ho zaradila pod film v automobilovou honičkou, tak hľadám náhradu (alebo prípadne iný dobrý film s auto naháňačkou :)).

Rozmyslam, ci sa mi za road trip bude rata Logan alebo Mad Max - resp. aspon v tom druhom je asi honicka, co? Lebo to tazko bez toho aby clovek ten film videl :D

Editováno: 1x | Naposledy: 3.2.2019 / 15:56:33
trvalý odkaz
poslat zprávu
E Š
uživatel
3.2.2019 / 17:24:53 (před 2 týdny)

Janca.W napsal(a):

Trhlinu jsem přidala, ale pokud žiješ na Slovensku, film ze sousední země by měl být spíš český ;) Nebo samozřejmě polský, maďarský, rakouský a ukrajinský. Tam možná najdeš něco koukatelnějšího než u nás :D

btw ja som "FILM, NA KTERÉM SE PODÍLELA NĚKTERÁ Z NAŠICH SOUSEDNÍCH ZEMÍ" tiez pochopila ako film zo susednej krajiny vzhladom k cesku

trvalý odkaz
poslat zprávu
Janca.W
redaktor
10.2.2019 / 23:55:06 (před 11 dny)

E Š napsal(a):

btw ja som "FILM, NA KTERÉM SE PODÍLELA NĚKTERÁ Z NAŠICH SOUSEDNÍCH ZEMÍ" tiez pochopila ako film zo susednej krajiny vzhladom k cesku

Tak ono je to v podstatě jedno, ta výzva je pro vaši zábavu a jak jí pojmete je vaše věc. Primárně je dělaná proto, aby rozšířila filmové obzory, takže v případě Slováků mi přijde logičtější, aby se podívali k sousedům. Ale pokud to chcete brát z pohledu ČR, dejte si tam klidně slovenský. Odpovědi po vás nikdo kontrolovat nebude ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 10.2.2019 / 23:55:38
trvalý odkaz
poslat zprávu
Fruiko
boss nejvyšší
11.2.2019 / 09:35:42 (před 10 dny)

Zrovna jsem kvůli výzvě viděl Guru lásky a proklínám člověka, co tu kategorii vymyslel.

Nemusím umět vařit, abych poznal, že to co jím se nedá pozřít. Platí to i o filmech.
trvalý odkaz
poslat zprávu
Atticus
redaktor
11.2.2019 / 09:39:58 (před 10 dny)

Mohu si do filmové výzvy dát film, který jsem sice už dááávno viděl, ale včera jsem si ho pustil znovu?

Snažím se v každém filmu vidět to dobré.
trvalý odkaz
poslat zprávu
Janca.W
redaktor
11.2.2019 / 09:51:30 (před 10 dny)

Fruiko napsal(a):

Zrovna jsem kvůli výzvě viděl Guru lásky a proklínám člověka, co tu kategorii vymyslel.

Tak teď doufám, že nás s tipem na tuhle kategorii bylo víc, jinak mám asi problém :D

trvalý odkaz
poslat zprávu
Fruiko
boss nejvyšší
11.2.2019 / 10:35:51 (před 10 dny)

Atticus napsal(a):

Mohu si do filmové výzvy dát film, který jsem sice už dááávno viděl, ale včera jsem si ho pustil znovu?

Správně ne. :-D Leda bys zapomněl, že jsi ho předtím viděl a vzpomněl si až na konci.

Nemusím umět vařit, abych poznal, že to co jím se nedá pozřít. Platí to i o filmech.
trvalý odkaz
poslat zprávu
E Š
uživatel
11.2.2019 / 19:30:50 (před 10 dny)

Janca.W napsal(a):

Tak ono je to v podstatě jedno, ta výzva je pro vaši zábavu a jak jí pojmete je vaše věc. Primárně je dělaná proto, aby rozšířila filmové obzory, takže v případě Slováků mi přijde logičtější, aby se podívali k sousedům. Ale pokud to chcete brát z pohledu ČR, dejte si tam klidně slovenský. Odpovědi po vás nikdo kontrolovat nebude ;)

Tak ako - ja si neplánujem dať do tej kategórie slovenský, ale nemecký :D Akože Nemecko je susedné Česku.

trvalý odkaz
poslat zprávu
Předchozí
123
Následující
KFILMU.NET
KFILMU.NET © 2003-2019
Verze 3.3.0 All Rights Reserved

Podmínky užití | Reklama
RSS | Kontakt | FAQ
0.017 sec. (PHP: 52% SQL: 48%)
  • Filmy