4. 5. 2013

Muži v černém 4 mají scenáristu

Muži v černém 3 se potýkali s extrémně problémovou, protahovanou a předraženou (215 milionů dolarů!) produkcí, přesto se jim především díky obecně méně náročnému mimoamerickému publiku podařilo vydělat nějaké ty peníze (tržby 600 milionů). Čtyřka tedy bude.


Že scénář je základ filmu, platí i pro tak hloupé projekty jako Muži v černém. Trojka se několikrát zcela přepisovala, a to i v značně pokročilé fázi preprodukce, protože producentům přišlo, že dosavadní materiál je moc tupý. Nakolik to mělo smysl posuďme každý sám. Pro čtyřku tedy v Sony (Columbia Pictures) určitě pátrali po někom spolehlivém.

Koho našli? No... rozhodně nesázejí na jistotu. Scenárista s podivným jménem Oren Uziel je zřejmě úplný začátečník, jediná jeho významná práce je videofilm
Mortal Kombat: Rebirth. Napsal scénář i k restartu bojové klasiky s potenciálem klasického kinofilmu, ale zatím se toho o něm mnoho neví. Právě on má teď za úkol počtvrté zapřáhnout Smitha a Lee Jonese.

Studio Uzielovi opravdu důvěřuje, krom Mužů v černém ho pověřilo i přepsáním již hotového scénáře k pokračování 21 Jump Street, který se podle všeho moc nepovedl.

V Sony si docela troufají nicméně po extrémně úspěšné minulé sezóně si to mohou dovolit.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!