25. 10. 2006

Batman začíná, Karlík a Deadwood II - na HBO v listopadu

Filmové hity Batman začíná a Karlík a továrna na čokoládu a seriály Deadwood IIa Tam někde. Čtyři opravdové lahůdky nejen pro filmové labužníky, jejichž samotné názvy už vzbuzují pozornost a nenechají žádného příznivce dobré filmové a seriálové podívané chladným.

Pátý film o netopýřím muži zachraňujícím město Gotham City a své blízké před zloduchy a neřády moderní doby bude uveden v neděli 5. listopadu ve 20:00 hodin. Barvitá a mile zábavná „pohádka“ Tima Burtona o chudém Karlíkovi a jeho výletu do čokoládové továrny Willyho Wonky o dva týdny později, tedy v neděli 26. listopadu ve 20:00 hodin.
V úterý 7. listopadu ve 22:00 hodin se na obrazovky druhou řadou vrátí jeden z nejlepších seriálů poslední doby, drsný seriál z westernového prostředí Deadwood. Dopředu už můžeme prozradit, že po jejím skončení se začne hned vysílat řada třetí! Z trochu jiného soudku je zbrusu nový dvanáctidílný válečný seriál Tam někde natočený v loňském roce o válce v Iráku. Vysílat se začne ve čtvrtek 23. listopadu ve 20:00 hodin. Dvojici nedělních hitů doplňují komedie Buď v klidu (12.11.) s Umou Thurman a Johnem Travoltou v hlavních rolích a Barbershop 2: Back In Business (19.11.).
Kromě dvou premiérových seriálů budou moci ti diváci, kteří se rádi nechávají strnout osudy seriálových hrdinů, sledovat na kanálu HBO2 reprízu pozoruhodné komediální série Tráva, který poodhaluje ne vždy zcela legální tajemstvíčka ukrytá za dveřmi a hlavně na zahrádkách nenápadných sousedů jednoho amerického městečka. Hlavní představitelkou je nedávno ovdovělá matka dvou dětí, která se kvůli tíživé finanční situaci po hlavě vrhá do prodeje marihuany. Desetidílný seriál vyniká především skvělým hereckým obsazením: Mary-Louise Parker v hlavní roli získala Zlatý glóbus jako nejlepší herečka v komediálním seriálu. Tráva se bude vysílat na kanálu HBO2 každou sobotu od 4. listopadu po skončení hlavního filmu. Na kanál HBO se vrátí v lednu.

Kromě filmových hitů kanál HBO proslul i svými jedinečnými exkluzivními koncerty a přímými přenosy významných kulturně-filmových akcí. Tentokrát to bude koncert skupiny Depeche Mode: Touring The Angel, živě v Miláně (v sobotu 18.11. ve 21:00 hodin) a výjimečný záznam významné kulturní akce a televizní show: AFI Life Achievement Award: A Tribute To Sean Connery (4.11. od 19:00 hodin). Jedná se udělování ceny Amerického filmového institutu za mimořádný přínos světovému filmovému průmyslu. Nositeli ceny jsou ti největší herečtí velikáni jako Meryl Streep, Robert De Niro, Harrison Ford, Tom Hanks, George Lucas nebo Barbra Streisand. Letos v červenci institut cenu udělil Seanu Connerymu. Během večera hercovi přátelé, spolupracovníci a kolegové vzpomínají na společné zážitky a hovoří o jeho kariéře. Cela událost je pojata slavnostně, kdy se vše odehrává na jevišti. Během večera vystoupí řada osobností (např. Steven Spielberg, Michael Caine, Tippi Hedren, Andy Garcia), takže bude pořad vysílán s titulky.

Veronika
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!