9. 3. 2013

Nolanův Prometheus bude hotový již příští rok

Další projekt Christophera Nolana byl neoficiálně představen už před nějakou dobou. A nyní již si můžeme být jistí, že se jeho příštím počinem skutečně stane sci-fi Interstellar. Navíc ho uvidíme o dost dříve, než bychom zprvu tipovali.


Zatímco se řeší, jestli Nolan pomůže Warnerům při přípravě Justice League a ukecá Christiana Balea k návratu do své nejvděčnější role, podepsal Chris smlouvu k již dříve probíranému Interstellaru. Podle ní má film připravit pro premiéru již ke konci příštího roku, 7. listopadu 2014.

Má jít o pořádnou velkoprodukci - dokonce tak velkou, že Warneři museli přibrat do producentského týmu Paramount, aby společně produkci, propagaci a distribuci utáhli.

Vše, co se o scénáři bratrů Nolanových zatím ví, připomíná Scottova Promethea. Možná vás teď přejel mráz po zádech, když je řeč o filmu obecně považovaném za největší zklamání minulé sezóny, ale nepřistupoval bych k tomu s až takovou nedůvěrou. Plavba vesmírem za hlubším vědeckým poznáním lidské existence je stále dost cool námět. Pokud z něj něco nevymáčkne Nolan, tak jen málokdo.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!