6. 2. 2013

Ze světa Star Wars se nechystá jen nová trilogie

Mluví se o tom už nějakou dobu, ale já nerad píšu o zprávách, co nebyly ohledně blížících se Star Wars oficiálně potvrzeny. A to, že krom další trilogie vzniknou i spin-offy o vybraných postavách Lucasova vesmíru, právě potvrzeno bylo. Konkrétněji to bylo potvrzeno slovy výkonného ředitele Disneyho Boba Igera.


Ten uznal, že tyto filmy jsou "ve vývoji". To samozřejmě může znamenat cokoliv od sezóny hned po ukončení trilogie po velký náhled do budoucna, přesto jde o jisté zoficiálnění.

A kdo by se mohl dočkat svého filmu? Mluví se samozřejmě o Han Solovi, trochu překvapivě Boba Fetovi, ale úplně prvním by mohl být mistr Yoda.
To je logické. Tato postava patří mezi nejpopulárnější, v jejím téměř tisíciletém životě se navíc skrývá jistě nejedno zajímavé dobrodružství.

Na scénářích těchto doplňkových filmů by měli pracovat Lawrence Kasdan (Epizody V a VI, první Indiana Jones) a Simon Kinberg (Pan a paní Smithovi, Sherlock Holmes).

Osobně si nejsem tímto krokem zdaleka tak jistý jako fanoušci Star Wars. Krom Lukea Skywalkera a možná Han Sola jsou všechny postavy vyloženě vedlejší a všichni si pamatujeme, jak to dopadlo minule, když Disney z postavy ze své podstaty vedlejší a doplňkové, tím myslím samozřejmě kapitána Sparrowa, zkusili v sequelech udělat postavu hlavní... Ale na základě toho by samozřejmě bylo nefér projekt rovnou odsuzovat. Takže si raději počkejme, až jak se to vyvine.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!