12. 1. 2013

Jurský park IV má datum premiéry

Jurský park IV má vzniknout, slýcháme už roky, otázkou je jen kdy a s kým přesně v čele. Nyní již známe odpověď alespoň na první otázku, na druhou ale zřejmě nebudeme čekat dlouho. Věci nabírají rychlý spád a v současném tempu se musí štáb pomalu začít kompletovat. Kultovní klasika zkrátka nezůstane trilogií.

Jurský park IV patří mezi sequely, jež fanoušci vyhlíží. Zvlášť se Spielbergem v čele, nebo alespoň se silným vlivem, jde rozhodně stále o lákavou představu.

Zdá se, že potenciál filmů s dinosaury opravdu nebyl vyčerpán - ostatně krom samotného Jurského parku mě nic seriózního a úspěšného nenapadá.
Spielberg o tom rád mluvil a sliboval, až nyní však potvrdil, že další díl půjde do kin již příští sezónu, v roce 2014. 13. června.

Vzhledem k tomu, že Steven právě ohlásil odložení Roboapokalybsy (ačkoliv svatosvatě přísahal, že ji má stále v diáři) a Interstellaru se zcela vzdal ve prospěch Christophera Nolana, by bylo naivní očekávat jeho režii. Jako výkonný producent si ale účast nenechá ujít.

Takže jak vidno, zvěsti, kterým se ještě nedávno sotva věřilo, nyní můžeme považovat za oficiální. Jste rádi? Chcete návrat starých hrdinů, nebo byste raději omladinu? O čem by to mělo být?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!