26. 11. 2012

Superman otevře dvířka pro Justice League EDIT

Justice League, DC protipól Avengers, se chystá už roky, možná ještě déle než kolegové pod vedením kapitána Ameriky. Přesto se realizace ne a ne zdařit. Čím dál se ale zdá jasnější, že Man of Steel Zacka Snydera bude první reálný krok k vytvoření světa, kde společně existují Batman, Superman a další.


Už nějakou dobu víme, že příští Batman má být pojat méně nolanovsky, aby mohl Bruce Wayne v týmovce komunikovat s kryptonským skautíkem, aniž by to vypadalo nepatřičně. Tedy méně domnělého realismu a více komiksového nadšení.

Snyder ale právě naznačil, že už jeho Muž z oceli připraví prostor pro Justice League, která bude moct plynule navázat.

To se diametrálně odlišuje od toho, co tvrdil ještě nedávno - že jeho Superman je samostatný a Justice League nabídne v roce 2015 Supermana (a tehdy tvrdil, že i Batmana) vlastního - tedy na rozdíl od Marvelu nepůjde o filmy návazné, ale zcela samostatné.

Warnerům už ale zřejmě začalo docházet, jak nepraktické to je, jak matoucí by bylo pro fanoušky mít tu najednou několik Batmanů a Supermanů, tak asi změnili celkovou strategii. Celkem to dává smysl. A dokazuje, že Warneři to tentokrát myslí vážně.

EDIT: Začalo se vážně uvažovat o tom, že Batmana by si mohl zahrát Joseph Gordon-Levitt.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!