23. 11. 2012

Susan Boyle možná oslzí i filmové diváky

Člověk si myslí, že už je od ní pokoj, ale ona se vždycky jednou za čas objevuje, aby nám připomněla nejkýčovitější odvětví moderní popkultury. Susan Boyleová britskou odnož Got Talent sice nevyhrála, přesto je asi tím nejvýraznějším, co tato továrna na pseudohvězdy vytvořila za dlouhé roky. Bude tedy film!


Fox Searchlight, studio produkující především indie dramedie, se rozhodlo chopit jejího cukrkandlového života a dopřát mu celovečerní zpodobnění.

Film podle muzikálu o jejím životě I Dreamed a Dream (odkaz na píseň z Bídníků, kterou jako jedinou si od ní někdo pamatuje) je ve velmi raném stádiu vývoje. Vlastně je jisté jen, že Foxové mají práva a úmysly. Na závěry je tedy brzo a na film můžeme čekat nějakou dobu (za tři roky bude Susan padesát - jen takový tip).

My se teď můžeme rozdělit na tu cyničtější polovinu diváctva, která si bude klepat na čelo, jestli to opravdu máme za potřebí, a na tu sluníčkovou, která se bude těšit, až jí bude zase srdce jihnout nad Susaniným smutně-krásným osudem. Kam se zařadíte vy?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!