9. 11. 2012

Star Wars: Známe scenáristu? A režiséra? EDIT

Sice nerad píšu nekonečně zpráv o těch nejvděčnějších projektech, proto zde nenajdete obden zprávu o tom, kdo bude ve třetích Expendables, ale nové Star Wars přece jenom za hřích stojí. Už jen proto, že se dávají do pohybu poměrně rychle.


Carrie Fisher a více překvapivě i Harrison Ford naznačili, že by neměli problém se do svých ikonických rolí vrátit. Stále ale platí, že nevíme, jestli vůbec budou staří herci potřeba.

Zásadně zajímavější je zpráva, že scénáře se chopí Michael Arndt. Scenárista třetího Toy Story a držitel Oscara za svou debutovou Little Miss Sunshine.

Ten již prý sepsal nástřel celé trilogii a Disney mu plánuje svěřit i scénář minimálně Epizody VII. Tato zpráva se pak jeví velmi pravděpodobně.

Začíná se šuškat, že na režijním křesle by mohl skončit Matthew Vaughn. Říká se, že jeho opuštění X-menů ve skutečnosti není zapříčiněno chystaným projektem, ale tím, že se s Lucasem už dávno tajně domlouvá. Pokud by to byla pravda, šlo by o první reálný důvod začít sérii opět důvěřovat.

EDIT: Zdá se, že Vaugh skutečně půjde radši po Millarově komiksu než dalších hvězdných válkách... Takže na jméno režiséra musíme čekat dál.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!