30. 10. 2012

Další Star Wars už za tři roky. Prakticky určitě

Jsou chvíle, kdy nás může těšit, že svět v prosinci končí. Kdyby totiž neskončil, dočkali bychom se sedmé epizody Star Wars v roce 2015. Od Disneyho. Ano, čtete dobře. Jak že k tomu vlastně došlo? A čeho se přesně máme bát?


George Lucas je momentálně zhrzený a naštvaný na celý svět, protože Red Tails propadli ve všechno smyslech toho slova a nenávistných dopisů za podle mnohých "ne zrovna vydařenou" Novou trilogii neubývá. Odešel tedy do důchodu, kdy si bude točit "malé filmy v garáži" a Lucasfilm, jeho produkční společnost, mu je už jen na obtíž.

Svou společnost (a tím i značku Star Wars) tedy prodává za ohromné čtyři miliardy dolarů Disneymu. A ten si ho samozřejmě nekupuje kvůli výročním vydáním Staré trilogie, ale s cílem značku oživit.

Tvrdí to The Hollywood Reporter. A dodává, že další epizoda, přímo navazující na Epizodu VI, má přijít do kin již za tři roky! A další díly samozřejmě vzápětí, s dvouletými mezerami.

V Disney se tak opět jistí. Sami zažívají jeden pád za druhým (Tron, John Carter, brzy nejspíš Lone Ranger) a nebýt divizí Marvelu a Pixaru, dalších výhodných koupí, studio by se zřejmě rozhodně z vývoje posledních let zrovna neradovalo.

Je to možné? Je! Pokud jsme někdy nekonečné zvěsti o další epizodě měli brát vážně, tak právě nyní! Co na to říkáte?

EDIT: K situaci už se vyjádřil snad každý v Hollywoodu od George Lucase po uklízečku v kancelářích Lucasfilmu, tak to berme jako hotovou věc.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!