13. 10. 2012

Scott se těší na druhého Promethea i Blade Runnera

Mnoho lidí ví, že se Prometheus nepovedl. Ridley Scott mezi ně ale očividně nepatří. Dál chystá dvojku, dál vypadá celkem sebejistě. Druhý Prometheus ale není zdaleka to jediné, co se chystá! Ano, na řadu má přijít i Blade Runner.


Nejprve k Prometheovi. Pro americký deník Metro Scott řekl, že se film vyvinul v úplně nový vesmír (zřejmě narážka na to, jak moc Promethea přiřazovat k Vetřelci), takže zřejmě můžeme čekat nečekané.
Velmi se mu zamlouvá výchozí bod pro sequel, kdy "tu máme vědce s funkční robotickou hlavou v batohu, která se svým IQ okolo 350 může Shawové snadno vysvětlit, jak ji zpravit. Což si ale hrdinka ještě rozmyslí, protože si uvědomuje, že jakmile bude David mít opět tělo, bude nebezpečný."
Přidal, že "hrdinové sice hledají Ráj, ale ten může být nejdivočejším a nejhorším místem."

Dále si Scott pochvaloval 3D a digitální kamery, ale zmínil se i k tématu, které jeho fanoušky zajímá nejvíc. Druhý Blade Runner podle něj není fáma, ale fakt, se kterým by se mělo začít napevno počítat. Jestli s Harrisonem Fordem, nebo bez něj, to zatím Scott neví.

Jsou to dobré zprávy, nebo zlé? Chcete dvojku Blade Runnera a Promethea? Zvládne je Scott? Ztratili jste v něj v poslední době důvěru, nebo si ji u vás naopak upevnil?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!