20. 9. 2012

Damon s Affleckem dobudou jižní pól

Pokud se nepletu, expedice na severní ani jižní pól se doposud nedočkaly pořádné hollywoodské péče, která by utkvěla v paměti. Přitom jde jistě o zajímavé příběhy. Obzvlášť dobývání jižního pólu s sebou nese spoustu legend a útrap.


A právě na dobytí jižního pólu se producentsky vrhne stará a dvojka Matt Damon a Ben Affleck. Tito dva známí pánové se postarají o to, aby další projekt režiséra a scenáristy Petera Glanze (brzy debutujícího s The Longest Week) nezapadl.

Závod na jižní pól, jak se bude snímek jmenovat, se bude samozřejmě soustředit na dvě legendární výpravy, z nichž ta vedená Roaldem Amundsenem byla úspěšná, ta Roberta F. Scotta přinesla všem účastníkům krutou smrt.

Ben dohodí pro roli Scotta svého mladšího bráchu Caseyho Afflecka, talentovaného herce, který ale nemá štěstí na pořádné role.

Na jižní pól se má tým v plánu vrhnout, až dokončí všechny své aktuálně rozdělané filmy, což především znamená dotočení gangsterky o Whiteyovi Fordovi režírované Benem Affleckem, v níž hraje hlavní roli právě Damon.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!