8. 9. 2012

Craig, Daniel Craig, využije povolení zabíjet ještě minimálně dvakrát

I já jsem patřil mezi velké odpůrce Daniela Craiga. Opětovné zhlédnutí Casina Royale a vynucené zapomenutí na Quantum of Solace ale vedly k postupné rezignaci a nakonec vlastně uznání tohohle kacířského rozhodnutí. A když Craig coby 007 na nedávné olympiádě ochraňoval samotnou Alžbětu II, vypadalo to vlastně zcela patřičně.


Pokud jste si zvykli stejně jako já, nebo měli Craiga rádi celou dobu, udělá vám radost zpráva, že už podepsal smlouvu na další dva snímky s Jamesem Bondem v čele. Spolu s na dveře klepajícím Skyfallem se tak Craig ve své nejslavnější roli uvelebí minimálně pětkrát, což už ho dosazuje dokonce před minulého Brosnana.

Craig nemá o čem přemýšlet, v mainstreamových filmech se mu velmi nedaří a snímky jako Kovbojové a vetřelci či Zlatý kompas zmizely z povědomí ještě dřív, než se v něm stihly usadit. Bond se tak stává jeho největší (jedinou) jistotou, která mu zaplatí pár dalších omylů.

Krom toho se zmíněnou smlouvou potvrzuje i existence dalších dvou dílů, což se možná zdá jako samozřejmost (je vůbec možné, aby tahle série někdy skončila?), ale ve skutečnosti to měl Bond velmi nahnuté už při dočasném zrušení Skyfallu. Takže se nebojte, Bond se vrátí. A Craig také, minimálně dvakrát. (24. dobrodružství možná už v roce 2014.)

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!