29. 8. 2012

Jak to vypadá s Batmanem a Justice League?

Před DC stojí už pěkně dlouho otázka: "Co s Justice League?" Protějšek marveláckých Avengers byl jednu dobu vnímán jako konkurence týmu Nicka Furyho, ale pak nám i producentům došlo, že DC není tak rychlé produkce jako Marvel schopno. Na výsledek stále čekáme. Před DC se mezitím objevila další otázka. Co s Batmanem? Odpovědi se možná slijí v jednu.


Že Batman má být rebootován, víme docela dlouho. Už před premiérou Temný rytíř povstal, kdy Nolan a jeho tým definitivně potvrdili odchod, bylo jasné, že studio nenechá ochránce Gothamu jen tak zmizet. A přestože snímek samotný umožňuje pokračování, vypadá to, že má DC stále v plánu začít znovu.

S novým začátkem možná Bruci Wayneovi pomůže právě týmovka s ním a Supermanem v čele. I o ní se začalo znovu mluvit, a sice o možnosti, že se režie chopí Ben Affleck. To bylo sice záhy vyvráceno, že se ale projekt opravdu dává do pohybu, zůstává faktem. K dispozici už je scénář Willa Bealla. Místo Afflecka se pak mluví o sourozencích Wachowských, zatím neoficiálně.

Stránky Batman-On-Film vydaly zprávu (ovšem její věrohodnost berme s rezervou), že DC vypustí nejprve Justice League, kde by se odbyl nový Batmanův origin, a poté samostatného nového Batmana, který by mohl dějově navazovat.

Pokud je to pravda, je to asi nejmíň násilné řešení, jak Batmana opět přivést na plátno. Pokračovat, kde Nolan skončil, se zdá pro jiného filmaře nadlidským úkolem, začít od úplné nuly samostatným originempo vzoru Spider-Mana by nemuseli rozdýchat fanoušci. Pár zmínkami představit nového temného rytíře v týmovce a následně už s ním rozjet plnohodnotný příběh vypadá skutečně rozumně.

Z toho vyplývá, že když je Justice League plánováno na léto 2015, s Batmanem se setkáme znovu nejdřív tak za čtyři roky.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!