23. 8. 2012

Dívka si možná doopravdy zahraje s ohněm

Muži, kteří nenávidí ženy nebyli propadák, ale kapsy nám zrovna nevykradli a přijetí diváků a kritiků bylo rozporuplné. Čekali jsme, že David Fincher sérii opustí a vydá se radši směrem k dalším autorským projektům. Ještě chvíli po premiéře se sice o pokračování mluvilo, zvěsti ale podle očekávání utichly. To ale nebylo poslední slovo!


S premiérou v roce 2013 sice nemůžeme počítat, přesto se zdá, že scénář je pořád ještě ve vývoji. Dívka, která si hrála s ohněm skutečně stále žije!

Scenárista Steven Zaillian podle Entertainment Weekly dál s pokračováním počítá, a to bez ohledu na Davida Finchera. Dvojka tedy může vzniknout i bez něj v čele, což by zřejmě fanoušky zrovna nepotěšilo. Ale ruku na srdce - režisérů schopných zvládnout kriminálku jistě není málo.

Spíš než nahraditelný režisér by nám měli dělat vrásky Rooney Mara a Daniel Craig, kdy zvlášť Craigův program je permanentně plný. Uvidíme, jestli se oba protagonisté utrhnou k pokračování tohoto ne zrovna lukrativního projektu. Stojí to vůbec za to?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!