7. 7. 2012

Hobit: padla poslední klapka

Někteří hledí k Hobitovi s bezmeznou důvěrou, jiní si Jacksonem po mírně přetechnizovaném King Kongovi a velkém kroku vedle v podobě Pevného pouta nejsou zase tak jistí. Hledí ale všichni. Po všech těch zádrhelích přece snad ani nemůže vzniknout špatný film!


Nyní už si uvedením Hobita můžeme být relativně jistí. Peter Jackson totiž v předchozích dnech naposledy prásknul klapkou, což značí konec ostrého natáčení.
Tedy jak se to vezme, můžeme očekávat dotáčky - vždyť u Návratu krále se dotáčelo pro rozšířenou verzi ještě po uvedení filmu do kin, ale to už je věc ladění detailů.

Nyní se megaprodukce přesouvá do střižny, kde se rozhodne, ve kterém záběru má Gandalf nejjasnější jiskru v oku, popřípadě ke kterému záběru na falešnou dýmku Martina Freemana půjde nejsnadněji přidat digitální kouř. Což, doufejme, zabere přesně tolik času, kolik natěsno plánovaná produkce potřebuje.

Pro ukrácení času se můžete podívat na všech šest videoblogů plus zde sedmý. To vás na hodinku a čtvrt zaměstná. No a pak už jen ten půlrok...

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!