2. 7. 2012

Disney a Marvel chystají skoro-Avengers

Avengers se z našeho pohledu povedli, z pohledu studia se povedli hrozně mega moc, dalo by se říct úplně nejvíc. Dlouho plánovaný projekt s dokonale promyšleným rozjezdem se stal nejúspěšnějším filmem nerežírovaným Jamesem Cameronem všech dob. Teď zbývá jen otázka, jak ten nával peněz zopakují co nejdřív.

Big Hero 6 se megahitem pravděpodobně nestanou. Už jen proto, že se jich chopí pouze animátoři. To ale neznamená, že by nemohli být příjemnou podívanou a docela úspěšným osvěžením.
Tato parta superhrtinů vychází rovněž pod hlavičkou Marvelu a s Avengers je spojuje poslání chránit tento svět. Styl komiksů je prý o něco "japonštější", což může být vítaným oživením.
Ze všech komiksů Marvelu je série spojena nejvíce se Spider-Manem a X-Meny (vyskytují se zde paralelně některé postavy), ale na účast Profesora X ve filmu raději nespoléhejme. Spider-Mana si syslí Sony a x-mení vesmír je na plátně od svých souputníků poněkud odříznutý.

Stejně tak se šíří i zvěsti o adaptaci Guardians of the Galaxy, možná dokonce v "plnohodnotné" hrané podobě. Marvel má totiž krom druhých Avengers a třetího Iron-Mana oznámený ještě tajemný projekt na rok 2014. Mohla by to být další týmovka, ve které se zároveň seznámíme s Thanosem - záporákem pro Avengers? I to je možné...

Na víc detailů o atraktivním animáku a ještě atraktivnějším hraném filmu ale musíme ještě pár dní počkat - jasno bude snad po Comic Conu.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!