11. 6. 2012

Může vůbec vzniknout druhý Prometheus?

Prometheus sice během prvního víkendu promítání skončil finančně až druhý, i tak je ale 50 milionů z USA velmi slušná částka. Nebýt silné konkurence v podobě Madagaskaru, jistě by to na první místo stačilo. Krom zvědavosti, kolik film vydělá (trvalku nečekejte, vlažné reakce jim nepřejí), ale zaujmou hlavně zvěsti o pokračování.


Přese vše skutečně existují lidé, kterým se Prometheus líbil tak moc, že chtějí nejen velmi rychle režisérskou verzi (samotný Scott ji zatím vyvrací, přesto bych s ní počítal), ale rovnou další díl.

Na první pohled se zdá samozřejmé, že výdělečný film, který má nějaké fanoušky a režiséra s osobním zájmem k látce, se sequelu vyloženě musí dočkat. Nezapomínejme ale, že Scott nyní pracuje na druhém Blade Runnerovi, dramatu The Counselor s Bradem Pittem a Michaelem Fassbenderem, dalšímu z dob studené války Reykjavik a adaptaci deskové hry Monopoly. A ani nutní herci (Repace a Fassbender) nemají zrovna volno.

Kdy by tedy chtěl režisér, jemuž bude po realizaci všech filmů, které si vzal pod svá křídla, nutně přes osmdesát, stihnout? A všechny ty filmy přesunout nemůže, některým se vyloženě upsal.

Nakonec to tedy s druhým Prometheem zas tak růžově nevypadá. Ale znáte to: nikdy neříkejte nikdy. A oklikou zbývá otázka, jestli je vůbec o co stát. To už je asi na každém z nás.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!