17. 5. 2012

Stane se v Iron Man 3 Tony kyborgem?

Avengers se velmi pravděpodobně probijí minimálně do pětice nejvýdělečnějších filmů historie (nyní jsou již v první desítce) a budoucnost marveláckých filmů je růžovější než růžová. Edgar Wright slibuje Ant-Mana zhruba na rok 2014, Joss Whedon přemýšlí o druhých Avengerech, Thor 2 má být větší než velký, ale to není vše!


Iron Man Marvelu hodně pomohl - současnou velkovýrobu vlastně odstartoval. I když dvojka byla zásadně slabší, na odpis to rozhodně nebylo a není. A trojka, která je v rukou Shana Blacka otázkou krátícího se času, nabírá spekulace o dalších hvězdách v čele.

Tou první je Ben Kingsley, který poslední dobou vleze všude (aktuálně líbá podpaží Sachy B. Cohena v Diktátorovi). Zde má být jedním ze záporáků (nevíme kterým).
Dalším mistrem zla bude Guy Pearce v roli dr. Aldricha Killiana z komiksové série Extremis, která bude hlavním inspiračním zdrojem pro scénář.
Proto se dá předpokládat, že Tony, stejně jako v komiksu, pozře nanovirus vyrobený Aldrichem, který ho telepaticky připojí ke všemu elektronickému, co si lze představit. Navíc se mnohem pevněji spojí se svým oblekem a stane se vlastně kyborgem.
Kyborgem se stane i James Badge Dale, který má bát úplně tím nejhlavnějším protivnkem.

Pro pořádek dodejme, že natáčení začíná již do měsíce...

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!