9. 5. 2012

Kick-Ass 2 svitla naděje

Ke Kick-Ass se vždycky rád vracím, protože je to snímek, na který by se nemělo zapomenout. Oproti hyperkorektním marveláckým flákům nabídl živelný svět, jenž bavil vším od nekorektní zábavy po popkulturní odkazy. Většinu z nás upřímně mrzí, že se zdá jisté, že dvojka nebude. Tedy - zdálo se to jisté ještě včera.


Možná i enormní úspěch Avengers, kteří s velkým náskokem bortí žebříčky tržeb a studio už přislíbilo sequel, se u Universalu začalo přemýšlet o tom, že zahodit velmi populární (i když ne moc výdělečnou) pecku by byla škoda. Podle Deadline nyní vážně zvažuje dvojku.

Matthewa Vaughna má nahradit Jeff Wadlow, který napíše (z části už napsal) scénář a bude i režírovat. Účast vážně zvažují i všichni hlavní herci. Právě na nich asi záleží nejvíc, protože bez Aarona Johnsona, Chloe Moretz a Christophera Mintz-Plasse by se sequel obešel jen velmi těžko.

Musíme jen doufat, že pokud dostane projekt zelenou, Wadlow dokáže dorovnat Vaughnovu našlapanou režii a vytvoří stejně svěží scénář, protože na nich stála jednička především.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!