26. 1. 2012

Monty Pythoni neřekli poslední slovo

Málokterý tvůrčí ansámbl si co do síly svého kultu zadá s britskými Monty Pythonony. Televizní projekt Létající cirkus nebo celovečerní filmy jako Život Briana a Svatý grál se těší velké popularitě i po dlouhých letech od svého vzniku. Co kdyby ale přibylo něco nového?


Přeživší členové (zní to hrozně, ale čas je neúprosný) Michael Palin, John Cleese, Terry Jones, Terry Gilliam a Eric Idle se velmi pravděpodobně dají opět dohromady a natočí sci-fi Absolutely Anything. Režie se chopí Terry Jones a děj by měl pojednávat o chlápkovi, kterému dali mimozemšťani možnost dělat "naprosto cokoliv. Proč? Jednoduše aby se pobavili. A s nimi i my.
Jones nicméně tvrdí, že nepůjde o nový oficiální montypythovonský film, rozhodně ale bude mít podobnou poetiku. V podstatě jde tedy o slovíčkaření.
Čeká se na úplné dokončení scénáře, který je prý rozpracovaný už velmi, velmi dlouho. Produkce by měla začít někdy na jaře.

Nový celovečerák jsme po sporadickém vystupování v posledních letech asi nečekali, tím větší radost zpráva udělá. Nebo si snad myslíte, že už na to legendární partička nemá?

UPDATE: Snímek bude animovaný (zřejmě CGI) a herci propůjčí jen hlasy.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!