27. 12. 2011

Nový film Wachowských dotočen. Stále nic moc nevíme

Sourozenci Andy a Lana Wachowští natočili jednu z největších pecek posledních minimálně dvou století, ale Matrix se stal v podstatě i jejich prokletím. Dvakrát se ho snažili dorovnat sequelem, pak se pustili do Speed Racera, ale diváci a kritici už si ruku nikdy nepodali tak smířlivě a rozhodně. Teď Wachowští natočili nový film.



Cloud Atlas přichází do kin již příští rok, je natočený a čeká jen na sestříhání a efekty, přesto o něm stále prakticky nic nevíme. Wachowští jsou totiž tak tajnůstkářští, že Christopher Nolan je oproti nim sdílný jako deník Blesk.
Víme jen, že se slavní bývalí bratři spolu s Tomem Tykwerem rovným dílem podělili o šest povídek tvořících údajně nezfilmovatelnou knihu Davida Mitchella, což v podstatě znamená "nevíme vůbec nic".
Herecké obsazení je ale přímo hvězdné. Tom Hanks, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Halle Berry, Jim Broadbent, Susan Sarandon a Hugh Grant se nechali ukecat, ostatně kdo by je vinil? Wachovští stále platí za vizionáře, i když ne moc plodné. Hrát v jejich filmu má zvuk.

Známe jen pár concept artů, které naznačují, že se rozhodně máme nač těšit!








xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!