24. 12. 2011

Staronový režisér druhého Thora

Preprodukce druhého Thora začala nabírat docela slušné obrátky. Přišlo a odešlo několik jmen, všichni jsme se pomalu začali bát, aby se projekt nezašmodrchal stejně jako Wolverine (o jehož dalších a dalších zdrženích už ani nepíšeme), abychom se nakonec dočkali toho nejjednoduššího konce. Hledání režiséra končí tam, kde začalo.


Ihned po odchodu Kennetha Branagha padlo jméno Alana Taylora, i když ho zastínila Patty Jenkins, jejíž účast jsme již vnímali jako potvrzenou. Nakonec ale po menší rošádě, snad už definitivně, přichází do popředí opět Taylor, který se zpopularizoval hlavně seriálem Hra o trůny.
Mimo to má ale na svědomí i několik epizod z těch největších seriálových pecek posledních let v čele s Římem, Soprány, Boardwalk Empire a Ztracenými, takže o žádnou rychlokvašku nejde.
Tahle zpráva nejvíc ze všech mrzí Natálku Portmanovou, která se těšila na spolupráci s režisérkou Patty Jenkins. Snad jí změna nerozmrzí natolik, že projekt opustí. Ostatní to berou jako docela dobré znamení. Přesto ale musíme být stále na pozoru. U seriálových režisérů jen těžko odhadneme, kde začínají a končí jejich zásluhy... Přesto neberme Taylorovi možnost poprvé naplno zazářit.

Film má do kin přijít stále 15. listopadu 2012, snad to Taylor stihne.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!