18. 12. 2011

Fincher plánuje zbytek Milenia

Muži, kteří nenávidí ženy, které u nás uvidíme až za nějaký měsíc (ale naši recenzi si můžete přečíst už teď), začínají v těch vyvinutějších zemích světa, kde nemusejí na dopravení filmových cívek čekat týdny, sbírat první ohlasy, kdy ten nejzápornější mluví o mírném zklamání. A to je hezký výsledek. Co další díly trilogie Milénium?


Daniel Craig ani Rooney Mara se pokračování nebrání, ale my se samozřejmě díváme jiným směrem. Co říká David Fincher? Ten v první řadě chápe hlasy, které se trochu bojí, že se na další tři roky zakope u jedné trilogie, místo aby točil různorodé projekty. Proto má v plánu natočit dvojku a trojku najednou, ostatně je to podle něj jeden příběh.
U blockbusterů již ozkoušený postup dvojprodukce Fincher vybírá právě proto, aby štáb tři-čtyři roky netvrdnul s jedním projektem. "Nemyslím si, že by Rooney Mara chtěla v jedné roli strávit takovou dobu", uvádí Fincher, ale něco mi říká, že by tam mohl primárně doplnit své vlastní jméno.
Steven Zaillian už připravuje scénář dvojky, dokonce prozradil, že vynechá prolog, ale projekt zatím oficiální zelenou nemá. Přesto to vypadá, že všichni ze štábu už s dokončením bestsellerové trilogie počítají. Je to dobře, nebo byste je raději viděli jinde?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!