14. 11. 2011

Star Trek 2 o něco později, ale jistě

Star Trek se velmi povedl, na tom se překvapivě schodují skalní fanoušci, diváci i kritici. Snímek se skvělým hodnocením na IMDb a ještě o něco lepším na Rotten Tomatoes oživil značku, jíž už nevěřili ani lidé, co mají pod polštářem schované uši pana Spocka pro štěstí. Očekávaná dvojka teď má co dorovnávat. Kdy se můžeme těšit?


J. J. Abramsovi trvalo dost dlouho, než se k projektu vůbec oficiálně přihlásil - ačkoliv s ním počítáme celou dobu, pod smlouvu se podepsal ani ne před měsícem. Původní premiéra 29. června příštího roku je tedy už dlouhou dobu nesmyslná. To už uznalo i studio a snímek posunulo "někdy do roku 2013".
Nám to jednu stranu může znít podezřele nekonkrétně, když ale víme, že se Abrams upsal, na scénáři se pracuje a nikdo nemá důvod film nechtít, nacházíme se vlastně v docela stabilní situaci.
Paramount je za rozfoukání té uhasínající jiskřičky rád, nemůžeme se tedy divit, že se ji bude snažit udržet. Transformeři jsou na nějakou dobu věcí budoucnosti a vsázet na další připadnou Paranormal Activity je nejisté.
Slib Abramse, že snímek nebude ve 3D, studio jistě nepřivítalo, fanoušci naopak neskrývají nadšení. Ano, ze 3D už je oficiální otloukánek filmových fanoušků!
V roce 2013 se tak téměř jistě vrátí stejná parta, tedy krom Leonarda "Jsem Spock/Nejsem Spock" Nimoye, který se nedávno dušoval, že pro něj byl Star Trek důstojným a plnohodnotným, ale také trvalým rozloučením s kultem, který mu tak ovlivnil život.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!