6. 11. 2011

Iňárritu plánuje pomstu, DiCaprio mu snad pomůže

Alejandro González Iňárritu Patří mezi největší filmařské pojmy. Se Španělem se smyslem pro tíživá dramata spolupracují rády i ty nejzářivější hollywoodské celebrity, přesto si neustále udržuje status nezávislého Evropana. Vloni zaujal snímkem Biutiful, jeho nejznámějším počinem bude nejspíš 21 gramů a má na kontě i Oscarovou nominaci za Babel. Co bude dál?


Zaujal ho thriller The Revenant od spisovatele Michaela Punkeho. Děj je situovaný do 19. století, což znamená, že se Alejandro poprvé vydá do hlubší minulosti. Děj vyznívá trochu béčkově. Kožešinář byl na cestě smrtelně raněn medvědem, tak ho přítel s těžkým srdcem nechal na cestě zemřít. Zaplatil dvěma mužům, aby s ním počkali a až zemře, pohřbili ho. Ti ale s penězi prchnou. Jenže kožešinář nezemře, může se tedy vydat za pomstou!
Zní to trochu podivně, ale věřme, že si s tím Iňárritu poradí. Ostatně na to nebude sám. Scénář má na svědomí Mark L. Smith, herecké role pak mají být svěřeny Seanu Pennovi a Leonardo DiCapriovi. Obzvláště u Leonarda buďme ale opatrní. Ve svém filmu ho dnes chce mít každý, je proto jasné, že nemůže stihnout všechny projekty, okolo kterých se motá.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!