9. 10. 2011

Plánuje Eastwood herecký comeback?

Miláček Hollywoodu i neHollywoodu Clint Eastwood má přes osmdesát let, není se tedy čemu divit, že po Gran Torinu seknul s herectvím. Prý se chce věnovat už jen režii. Zatím se toho drží a nyní třeba připravuje Edgara J. Hoovera s Leonardo DiCapriem čele. Jenže po internetu se začínají šířit drby o plánovaném comebacku Clinta-herce.


Možná ho inspiruje Moneyball s Bradem Pittem, na který v našich kinech stále čekáme, jenž posbíral před nedávnem alespoň za mořem kladné kritiky i slušné peníze. Chystá tedy vlastní sportovní drama, také o baseballu.
Trouble with a Curve měl Clint původně i režírovat, od čehož nakonec odstoupil a práci přenechal Robertu Lorenzovi. Zároveň mu ale kvůli těhotenství Beyoncé odpadlo natáčení filmu Zrodila se hvězda. Čím tedy zabít čas? Herectvím přece!
Lorenz má sice slušné producentské zkušenosti, post režiséra je pro něj ale nový. Clint si zase odvykl poslouchat rozkazy druhých (hlavní roli už pod cizím vedením neztvárňoval skoro dvacet let), proto je tento film o starém, skoro slepém trenérovi výprava do neznámých, nebo alespoň zapomenutých vod. Myslíte, že na to Clint má?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!