4. 10. 2011

Zoolander 2 je připraven. Bude mu to něco platné?

Pověst Zoolandera se pohybuje od kultovní komedie po přiteplený kýč, což je tisíckrát lepší vysvědčení, než kdyby si někdo myslel, že je to průměrný film. Obě strany si totiž rádi zaplatí - jedni aby mohli chválit, druzí nadávat. Na co tedy produkce tak dlouho čeká s pokračováním? A bude vůbec?


Zoolander je nyní ve stavu nebezpečné hibernace, kdy čeká jen na pokyn stále neexistujícího producenta k rozmístění kamer. Natáčet se tedy může začít zítra, za měsíc, za rok nebo nikdy. Scénář byl dokončen v lednu, což byla první dobrá zpráva po dlouhé době, a Ben Stiller s Owenem Wilsonem potřebují pro svou kariéru druhého Zoolandera jak mrtvý živou vodu.
Paramount Pictures čekají zřejmě na to, až budou moct psát na plakát slovo "klasika", protože se těžko věří, že by potencionálně laciný sequel měl nevydělat. A když mohl dostat Johnny English 2 od Universalu zelenou po osmi letech, opravdu nechápu, co brání Paramontu v akci.

My zatím musíme sbírat drobky děje, které před nás herci házení. Owen Wilson například prohlásil, že jeho Jeníček se bude v ději také posunutém o deset let potýkat se závažnými problémy - po nehodě již nebude "really ridiculously good looking". Že by si dvojka tak trochu střílela z Otevři oči a Vanilkového nebe, jak Owen v MTV naznačoval? Kdo ví. Snad se to někdy dozvíme!

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!