22. 9. 2011

Elton John platí film o Eltonu Johnovi

Vrchol pokrytectví? Nechat si o sobě natočit film! Ne, nebuďme nepřejícní, Elton John už prostě neví, co by mohl udělat s penězi. Náušnic má dost, soukromý tryskáč ještě slouží, tak není důvod nekoupit si něco nevšedního. Film v produkci Johna a Davida Furnishových bude platit z velké části právě on. No... proč ne.


Eltonovy písničky bývají maličko moc cukrkandlové, všichni víme proč, ale když jsou aranžované se vkusem a ve vhodný okamžik, mohou vykouzlit úžasnou scénu, jak ví Cameron Crowe i Baz Luhrmann. Muzikálově pojatý životopis se jménem Rocketman tedy nemusí být zákonitě katastrofa.
Sledovat budeme Eltona skutečně po celý jeho život - od jedenácti prakticky dodnes - a zažijeme tak jeho celou strmou kariéru. Na pikantnosti a kontroverzi ale můžeme určitě rovnou zapomenout právě proto, že se bude točit z Eltonových peněz.
Přesto mluví Elton a Lee Hall, který pomáhá s přípravami a scénářem, o "radikálně jiném životopisu". Abych se přiznal, spíše se bojím, protože Elton bude jistě pomýšlet i na převedení filmu do broadwayské podoby, jak má ve zvyku, což by ho mohlo nepříjemně ovlivnit už při natáčení. Jasno si ale uděláme, až budeme znát jméno režiséra a herce, který Eltona ztvární.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!