21. 9. 2011

Jeremy Renner bude krást, vraždit čarodějnice a zachraňovat svět

A pak že už Hollywood neumí produkovat hvězdy... Přitom několik se jich rodí právě teď. Zatímco o zářivé budoucnosti Toma Hardyho už není moc pochyb, dotahuje ho další, donedávna neznámé jméno - Jeremy Renner. Tento charismatický herec si za poslední tři ročníky Oscarů vysloužil dvě nominace, má letos symbolicky převzít štafetu po Tomu Cruiseovi v Mission: Impossible a zvládne toho ještě mnohem víc.


Poněkud překvapivě kývl na roli (a již natočil) Jeníčka v akční verzi Perníkové chaloupky s podtitulem Lovci čarodějnic. No... proti gustu, že. Asi mu hezky platí. Z podobného soudku bude jeho role v Avengers (mohli jsme ho vidět už v Thorovi - hraje toho superhrdinu s lukem, o kterém jsme nikdy neslyšeli).
Zajímavější je jeho obsazení v King of Heists, filmu ze zlodějského prostředí. Děj vypráví o vyloupení banky na Manhattonu, které lupičům vyneslo nějaké tři miliony dolarů. Vše podle skutečné události z roku 1878. Renner si zahraje vůdce bandy, jenž byl krom zloděje i známým architektem - nejde tedy o burana, který by hystericky pobíhal po bance a sprostě nadával rukojmím.
Z podobného námětu může vzniknout jak nezapomenutelná podívaná, tak i film, který se nám vykouří z hlavy ještě dřív, než nám ho budou v televizi vštěpovat jako podívanou týdne. Doufejme, že to bude ta první možnost. Scénář píše neznámý Will Staples a režisér se hledá, takže zatím můžeme jen hádat.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!