9. 8. 2011

Bude nový Hříšný tanec hřích?

Hříšný tanec je jedna z těch klasik, které sice viděl úplně každý, nevydobyly si ale status "nedotknutelnosti". Pro filmaře tedy nebyl problém před pár lety navázat výplachovým druhým dílem ani začít připravovat remake. A právě onen remake začíná získávat jasnější tvary. Máme se těšit, nebo bát?


Neznáme sice jména nového ústředního páru, zato ale víme, že režírovat bude Kenny Ortega, který se účastnil natáčení původního Hříšného tance jako choreograf, ale dnes ho známe spíše jako režiséra proklínané série Muzikál ze střední. Měl také na povel Jacksonův posmrtný koncert This Is It.
Začátečník na poli muzikálů to tedy není, ačkoliv o jeho schopnostech by se asi dalo pochybovat. Proč mu ale nedat šanci, že? Ostatně nic jiného nám nezbývá.
Oscarový (hudba i píseň) Hříšný tanec vydělal před dvaceti lety více jak desetinásobek svého šestimilionového rozpočtu. Produkce jistě doufá, že se úspěch zopakuje. Mě teď ale nejvíc zajímá, jestli půjde o osmdesátkové retro, nebo se Ortega pokusí děj přesunout do naší doby.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!