3. 8. 2011

Snyder má málo práce a hodně času. Už plánuje další film

Zack Snyder se přijímáním svých filmů diváky začíná nebezpečně blížit k takzvané Shyamalanově křivce™. A to skutečně není dobré. Změní to Muž z oceli? To nevíme, ale raději by to tak mělo být! Mnoho dalších šancí už mít režisér 300 nebude. Aby nic nepodcenil, bude mít na uvedení Supermana o rok víc času, než se původně očekávalo - ufon z Kryptonu se do kin vrátí ne v roce 2012, ale až 14. června 2013. Protože si ale Zack (jako vždy) věří, plánuje rovnou další projekt.


Válečné drama The Last Photograph z afgánského prostředí se zřejmě Zackovi zdá natolik lákavé, že se jeho zfilmováním zabývá ještě před tím, než reálně začal se Supermanem, jehož už od preprodukce pozorují stovky a tisíce očí.
The Last Photograph je Zackovým vysněným projektem, produkovat ho chce už léta. Jednoduše řečeno ale nenašel nikoho, kdo by nějak zvlášť toužil po režii (ve hře byli Niels Arden Oplev nebo Sergey Bodrov), takže se do ní zřejmě bude muset pustit sám.
Snímek s Seanem Pennem a Christianem Balem v čele je jistě zajímavý, ale osobně si nejsem jistý, jestli by se s ním měl Snyder zabývat teď, když před ním stojí naprosto zásadní film. Superman zkrátka nemůže, doslova nesmí zklamat hned z několika důvodů. V sázce je osud značky, práv na pokračování, ale i režiséra samotného. Pokud Zack shledává vhodným začít nyní nahlas řešit film, jemuž by se možná později mohl věnovat, měl by si být raději velmi jistý sám sebou.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!