22. 7. 2011

Rodriguez Lies Again

V Hollywoodu je jen pár věcí skutečně jistých. Jerry Bruckheimer nebude nikdy chudý, Quentin Tarantino nenapíše dialog pod dvacet minut stopáže a Robert Rodriguez ztratil rozum. Poslední jmenované vadí asi nejvíce lidem možná proto, že se neustále nabízejí náznaky, že by to už nemusela být pravda, ale nakonec to vždy skončí u nějakého kýčovitého nesmyslu o dětech a jejich trablech. A jedeme dál.


Na comic conu, kde se lhát nevyplatí, protože fanoušků čehokoliv je jasná přesila, se Robert rozpovídal o jediných dvou jeho projektech, které ještě někoho zajímají.
Že Sin City 2 určitě bude a že ho Robert opět potvrdí, to nejsou žádné šoky, ale tentokrát by to snad mohl myslet vážně. Už jen proto, že prohlásil něco ve smyslu: "Teď, nebo nikdy." Jestli to vnímáme jako kladný příslib (když se soustředíme na slovo "teď"), nebo naopak hrozbu (kdy koukáme na "nebo nikdy"), to jen těžko říct, konečně ale nějaká akce. Sin City sice nebylo žádný zázrak, řekl bych ale, že si snad i Rodriguez sám uvědomuje, že bychom ho znovu přece jenom uviděli raději než nové Spy Kids.
Doslova to samé platí o pokračování Machete. Že jsou v plánu hned dvě pokračování, Machete Kills a Machete Kills Again, to víme již nějakou dobu, stejně jako že trojka se má odehrávat ve vesmíru (ano, tam nahoře), což Rodriguez opět potvrdil.
Co je tedy smyslem Robertových slov? Volně přeloženo: "Vím, co jsem vám slíbil a slibuju vám to dál." A teď se přiznejte sami sobě, jestli mu pořád věříte.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!