28. 6. 2011

Malý a neskromný kluk del Toro chystá další biják

Guillermo del Tora máme rádi asi všichni. Je to fajn chlápek a tak trochu pošuk. Možná za to může jeho babička, která ho učila komunikovat s duchy, ale to nechme stranou. Tento vizuálně zručný filmař měl v tuto chvíli být plně zaměstnán Hobitem, ale nakonec měl projektu plné zuby a utekl. Do Středozemě se kak vrací Peter Jackson a sám del Toro připravuje svůj nejméně skromný film.


Tak totiž on sám nazval chystaný monster epic eye candy zázrak Pacific Rim. Je potvrzeno, že snímek bude největším del Torovým projektem doposud.
Vzbuzuje to maličko obavy. Zvlášť když sám Toro říká, že "je jen malý kluk, co si užívá trochu legrace." Filmy se skromnějšími rozpočty zvládá dobře, když se ale pustil do většího (a také neskromného) druhého Hellboye, dopadlo to pro sérii vražedně.
Proto ostatně dáváme malým klukům kapslíkové pistolky a ne reálné samopaly - aby si neublížili. Snad tak tedy nedopadne i Del Toro, který sice umí produkovat jiné, sám ale až příliš propadá touze si hrát. 12. července 2013 se dozvíme, jak souboj šílených podmořských příšer a komanda v robo-oblecích dopadne. Přinejmenším doufejme, že del Toro snímek alespoň dovede do kin. At the Mountains of Madness tolik štěstí neměly. Každopádně už je jasné, proč Guillermo nemá čas na Hellboye.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!