21. 6. 2011

Každý může mít pokračování - jen Hellboy ne

Dnes to vypadá, že každý film může mít pokračování. Percy Jackson právě oznámil jméno režiséra (Thor Freudenthal, o Columbuse už opravdu nikdo nestojí), stejně tak Expendables (Simon West, Sly toho nechce mít na bedrech tak moc). Je tu ale stále pár projektů, které vypadají jako prokleté. Jedním z nich je Hellboy, jehož trojka už je takřka beznadějná.


Rudý obr na sebe pokaždé takřka vydělal. U jedničky spíš než u dvojky, ale pokaždé. Jistě nešlo ani jednou o propadák nebo snad naopak trhák. Masy očividně nezaujal, zato si ale vybudoval silnou fanouškovskou základnu, která na něj nedá dopustit. To ale studiu nestačí, takže Guillermo del Toro může dělat, co chce, ale zelená nezasvítila. A už ani nezasvítí.
Potvrdil to autor komiksu Mike Mignola. Ten měl s filmy vždycky problémy, protože del Toro si v podstatě dělal, co chtěl. Torův záměr zakončit Hellboye hrdinovou smrtí mu pak byl velkým trnem v oku.
Hellboyův tvůrce uvádí jako důvod jednoduchý fakt, že del Toro má zkrátka moc plný "to do list", aby do něj mohl vměstnat další film, což je jistě pravda, ale vzhledem k tomu, jak tvrdě se del Toro za Hellboye bil, se jen těžko věří, že by si plány nezměnil.
Potvrzuje se tak něco, co všichni tušíme už dlouho - s Hellboyem se už asi nesetkáme. A když, tak leda za hodně dlouho s rebootem nějakého druhořadého klipaře.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!