4. 6. 2011

Jim Carrey zvažuje sequely svých úspěšných komedií

Jim Carrey je výborný herec, jak dokázal v ceněných filmech Truman Show, Muž na měsíci nebo Věčný svit neposkvrněné mysli. Dokonce má doma dva Zlaté glóby. Tato poloha mu přinesla uznání a ocenění, ne ale tolik dolarů, kolik by si zřejmě přál. Proto se nakonec vždy vrátil k rozjuchaným komediím, jejichž umělecký potenciál zaostává, finančně jde ale o jistoty. Proto Jim vlastně nemá důvod cokoli měnit.


Pokud jste doufali, že s rostoucím věkem přijde Jim k rozumu, jistě vám bylo Yes Manem a hlavně I Love You Phillip Morris názorně vysvětleno, že jeho trademarkový "gumový ksicht" není zdaleka v důchodu.
Jim teď uvažuje o pokračování Božského Bruce a Blbého a blbějšího, což byly filmy velmi výdělečné a (na žánr) relativně dobře přijaté. Oba filmy měly pokračování, ani jednoho se neúčastnil Carrey, čímž si producenti vysvětlují neúspěch. Zřejmě nebudou mít nic proti druhé šanci s magnetem na dolary Carreym.
My můžeme být jen zvědaví, jestli vadnoucí Jimova gumovost, pokud se k filmům skutečně odhodlá, opět zapůsobí, nebo spíš jestli už Carrey alespoň po nich přestane plýtvat talentem.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!