9. 5. 2011

Vyřeší Worthington poslední zločin?

Sama Worthingtona vystřelil Avatar do takové výšky, že mu neuškodily ani záporně přijaté filmy jako Souboj Titánů a Termináor 4. Nabídek se hrnul stále dostatek. Nakonec bude ale jeho nová šance v projektu, ke kterému se upsal už v roce 2009: The Last Days Of American Crime, volně přeloženo Poslední den amerického zločinu, který už má dokonce i režiséra.


Tím jel F. Gary Gray, jenž stojí například za Loupeží po Italsku, a my můžeme doufat, že to znamená skutečné rozhýbání celé situace, která už je u ledu docela dlouho.
Mohl by to totiž být vynikající snímek, jak z námětu vyplývá. Děj vypráví o skupině vyšetřovatelů, kteří vyšetřují poslední zločin vůbec. Proč poslední? brzy totiž vláda zapne "stroj", který vymaže lidem z hlavy všechny zločinné úmysly.
Jistě se nám hned vybaví Spielbergovo Minority Report, což není vyloženě špatně. Mě osobně podobný námět láká a se správným dohledem bychom tu mohli mít třeba nové Já, robot, nebo třeba Gattacu. Navíc role vyšetřovatele je pro Sama jako dělaná.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!